Stoppen met roken

Stoppen Met Roken

Maak korte metten met de Rookduivel !

Waarom roken rokers?

Our Offer for You

Het heeft lang geduurd voordat ik besloot om te stoppen met roken. Ik wist op een gegeven moment wel dat roken slecht voor mijn gezondheid was. Ik had echter zoiets van: aangezien roken mijn enige slechte gewoonte is, zal het wel niet zo vaart lopen. In de tijd dat ik begon met roken, was roken nog een geaccepteerde sociale gewoonte. Op verjaardagen en feestjes stonden de sigaretten gewoon op tafel en het was haast ondenkbaar dat er geen asbak op tafel stond of dat je moest vragen of je binnen mocht roken. In een restaurant kon je gewoon aan tafel roken. O ja, en op de sigarettenpakjes stonden nog niet van die “afschrikwekkende” teksten.


Waarom ik uiteindelijk besloot dat het toch maar eens tijd werd dat ik ging stoppen met roken, had onder andere te maken met bepaalde lichamelijke ongemakken die ik ondervond van roken. Tevens vond ik het zwak van mezelf dat ik rookte en was ik toch wel stiekem jaloers op mensen die gestopt waren met roken en geen sigaretten meer nodig hadden. Als ik eerlijk tegen mezelf was, moest ik onderkennen dat ik verslaafd was aan roken. Om de zoveel tijd had ik een nicotineshotje nodig en hoe langer ik het uitstelde hoe sterker de behoefte werd. Nu wist ik, van horen zeggen, dat het niet gemakkelijk is om na meer dan 30 jaar zomaar te stoppen met roken. Dat ik mezelf hierop goed moest voorbereiden was mij wel duidelijk.


Ik ben begonnen om mezelf te verdiepen in het roken en de methodes om ermee te stoppen (kennis is potentiële macht). Daarna heb ik mijn kennis van NLP aangewend om te komen tot een goede methodiek om te stoppen met roken. Toen ik uiteindelijk alles op een rijtje had, was stoppen met roken voor mij gemakkelijk (kennis omzetten naar actie is macht).


Voor jou hoeft stoppen met roken ook niet moeilijk te zijn. Als ik na meer dan 30 jaar gerookt te hebben kan stoppen, dan kun jij dit ook. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen heb ik het boek “maak korte metten met de rookduivel” geschreven en de E-learning cursus Stoppen met roken gemaakt.

Hulpbronnen om te stoppen met roken

Onderstaande producten te bestellen in onze Marketplace gaan jou helpen om te Stoppen Met Roken

Stoppen met roken

E-boek Stoppen met roken met behulp van NLP met als tweede titel “maak korte metten met de Rookduivel”.

Stoppen met roken

Stoppen met roken (E)

E-learning cursus stoppen met roker. Gemaakt door een ex roker die naar meer dan 30 gerookt te hebben probleemloos en blijvend gestopt is met roken.

Ook Jij Zal Dadelijk Nee Zeggen Tegen Een Sigaret

Je denkt misschien dat het jou niet gaat lukken maar dat is de Rookduivel die dit tegen jou zegt.

Klik hier of op onderstaande logo om naar de website van de Stichting Free Yourself Heal Yourself (FYHY) te gaan.